Маркування кондитерських виробів
Етикетки на кондитерські вироби стали невід'ємною частиною упаковки для шоколаду, цукерок, печива, вафель, тістечок, тортів та інших солодощів. Це і носій реклами, і своєрідний паспорт продукції, і елемент її захисту. Тому кондитерські підприємства активно просувають свої бренди за допомогою наклейок безпосередньо на роздрібній упаковці.
Переваги фірмових етикеток для шоколаду, цукерок та тортів очевидні:
- вони допомогають покупцю найти продукцію улюбленої марки серед однотипних товарів;
- яркі кольорові етикетки привертають тих споживачів, котрі обирають новий для себе товар навмання;
- стікери містять всю необхідну інформацію про солодкий вироб — його склад, дату виготовлення, термін придатності, масу, штихкод;
- гарантійна наклейка-пломба зі спеціальним клейовим шаром захищає товар від несанкціонованого розкриття;
- самоклеючі етикетки зручно наносити на будь-яку упаковку (якість нанесення залежить від способу маркування — ручного або автоматичного);
- широкий вибір форм і розмірів.
НВО "Риф" пропонує дизайн і друк етикеток для шоколаду та різних типів кондитерських виробів. Ви маєте змогу замовити як прості наклейки з логотипом та обов'язковою інформацією (дата виготовлення, штрихкод, склад і т.д.), так і ексклюзивні, з тисненням фольгою та іншим оздобленням.
Друк етикеток для кондитерськиз виробів - особливості
Великі партії етикеток традиційно виготовляють методом флексодруку на рулонному папері або плівці. Розвиток технологій цифрового друку зробило рентабельним виробництво міні-тиражів для маркетингових та інших цілей. Зокрема, наші технічні можливості дозволяють надрукувати повнокольорні самоклеючі етикетки для тортів, цукерок та шоколаду в будь-якій кількості за прийнятною ціною.
Папір і поліпропілен — оптимальні матеріали для друку стікерів на кондитерську продукцію. Поверхневий та клейовий шари витримують охолдження, вологу і механічний вплив під час транспортування і зберігання. Додаткова обробка відбитків (лакування, тиснення фольгою, фігурна висічка) не тільки посилює візуальний і тактильний эфекти, але й захищає ваші вироби від підробки.
Готові етикетки відокремлюють від рулону і прикріплюють до продукції за рахунок клейового покриття на зворотньому боці. Для ручного маркування використовують спеціальні аплікатори. В промислових обсягах стікери на товар наносять автоматичні лінії, що прискорює та здешевлює цей процес.
Приклади етикеток для кондитерських виробів
Етикетки для цукерок і шоколаду
Дрібний штучний товар важко маркувати вручну, тому для нього відразу ж замовляють обгортки-етикетки у рулонному друці. Їх виготовляють з паперу або плівки та обов'язково піддають післядрукарській обробці. Це підвищує й зносостійкість самої упаковки та якість зберігання продукту.
Зовсім інший підхід до разробки етикетки для цукерок і шоколаду сувенірного типу. Цю категорію продукції треба виділяти особливо й не економити на розробці ексклюзивного дизайну. Все це потім буде вкладено в ціну продукту й вернется сторицею.
Питання індивідуального оформлення коробок цукерок часто цікавить і покупців. Використання в оформленні незвичної або тематичної наклейки надає презенту зовсім інший сенс та наповнює подарунок певним змістом. Такий шоколад не соромно подарувати на ювілей або шлюбне торжество. Це – простий й ефективний спосіб продемонструвати своє тепле відношення до адресата.
Замовити розрахунок
Етикетки для тортів
Оскільки торти мають разноманітні форми та упаковки, то маркувати їх зручніше всього самоклеючими етикетками. Зазвичай їх друк замовляють на папері. Щоб підкреслити ексклюзивність товару, етикетки для тортів піддають додатковій обробці. Погодьтеся, що роздивитися те, що приховую картонна коробка, вдається не завжди, а ось пройти повз яскраву наклейку з елементами позолоти й фактурним орнаментом не вдасться. Відвідувач торгової точки волею-неволею зупиниться поцікавитись, що ж пропонує презентабельне маркування – і ось тут у справу вступить вміння піднести продукт. Інформація на етикетці повинна бути подана так, щоб, навіть не бачивши продукту, покупець захотів його спробувати.